Politica de confidentialitate

Pentru a fi posibila livrarea comenzilor dumneavoastra, trebuie sa fiti de acord cu politica de confidentialitate, astfel ca nationart.ro sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, nationart.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Pe baza acestor date se expediaza comenzile, va informam cu privire la eventualele oferte (daca clientul doreste acest lucru) si actualizam baza de date a site-ului nationart.ro.
Fiecare persoana este obligata sa furnizeze aceste date fiind necesare in cadrul comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Nationart.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; nationart.ro nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Nationart.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor informatice, eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru sau actiunilor unor terte persoane.