Politica de returnare

In conformitate cu politica de returnare, orice lucrare poate fi returnata in momentul receptionarii daca in urma verificarii coletului aceasta nu corespunde cu specificatiile descrise pe site.

Neverificarea coletului presupune acceptarea acestuia in starea actuala si nu este permisa returnarea sa ulterioara.

In cazul in care coletul prezinta urme de avarii (modificari de volum, pete extinse de lichide, perforari, arsuri, etc.) acceptarea acestuia de catre client se face pe propria raspundere, fiind posibila existenta unor daune asupra produsului livrat; daca produsul se accepta sau nu in aceste conditii este obligatorie instiintarea administratiei site-ului pentru luarea masurilor necesare asupra firmei de transport.

In cazul returnarii aceasta trebuie sa se faca in ambalajul original in care lucrarea a fost livrata, impreuna cu toate documentele.

Costurile de returnare sunt suportate de catre site-ul nationart.ro.

NU pot fi returnate produsele realizate la comanda, intrucat pe parcursul crearii, clientul a luat la cunostinta modul de realizare si s-au urmat instructiunile acestuia.

NU pot fi returnate produsele expediate in format digital cum ar fi fotografiile pentru wallpaper, afisele, cataloagele, pliantele, calendarele, etc.

NationArt.ro va este recunoscator pentru intelegerea si acceptarea acestor conditii, precum si pentru raportarea oricaror informatii care va pot imbunatati experienta pe acest site.