Rezervarea lucrarilor

Rezervarea lucrarilor se poate face GRATUIT pentru o durata maxima de 7 zile calendaristice contact administratia site-ului nationart.ro si nu se percepe nici o taxa ulterioara. Daca este prima data cand se rezerva o lucrare pe acest site si nu se va achizitiona in decursul celor 7 zile, nu se va permite realizarea unei alte rezervari in viitor fara plata unui avans de 20% din valoarea comenzii; in cazul renuntarii la rezervare, avansul NU se returneaza.

Daca dupa 2 (doua) rezervari consecutive nu a fost achizitionata nici o lucrare, persoana respectiva nu mai poate beneficia de acest serviciu din partea nationart.ro.

Daca lucrarea rezervata a suferit modificari din partea artistului (schimbarea cromaticii, geometriei, etc.), avarii sau a fost vanduta de autor, in timpul celor 7 zile prevazute, nationart.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea; produsul poate fi returnat in conformitate cu Politica de returnare.

Anumite produse nu pot fi rezervate, acest aspect depinzand de acordul artistului asupra respectivei lucrari, astfel va rugam sa ne contactati pentru disponibilitate.

NationArt.ro va este recunoscator pentru intelegerea si acceptarea acestor conditii, precum si pentru raportarea oricaror informatii care va pot imbunatati experienta pe acest site.