Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul nationart.ro se face pe baza unor termeni si conditii, mai jos enumerate, acceptate implicit de catre dumnevoastra. Acest site isi rezerva dreptul de a face modificari, corecturi si actualizari ale acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila sau precizarea motivelor.

Incepand cu 2023 va rugam sa ne contactati pentru a confirma stocul si pretul unui produs chiar daca prezinta deja aceste date in site, intrucat este posibil sa nu fie la zi din diverse motive.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe acest site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea nationart.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit nationart.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si nu obliga nationart.ro la nicio actiune. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii, a stocului si a pretului de vanzare este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre administratia site-ului nationart.ro. Pentru motive justificate, nationart.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel acest site.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului nationart.ro este proprietatea administatiei site-ului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al nationart.ro a oricaror elemente regasite in site (informatii de tip text – descrieri, citate, imagini ale produselor sau generale, etc.), chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin rubrica Sugestii si Reclamatii.

NationArt.ro va este recunoscator pentru intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor, precum si pentru raportarea oricaror informatii care va pot imbunatati experienta pe acest site.