Publicarea lucrarilor pe site

1. De ce sa public lucrarile pe un site ?
Publicarea acestora in cadrul unei galerii online asigura vizibilitate permanenta (24h/zi) si accesibila oricui asupra creatiei artistului.
Numarul de potentiali clienti este mult mai mare fata de o galerie fizica in care putine persoane intra de obicei, mediul online favorizand diversitatea stilurilor precum si reclame la preturi mult mai mici.
Costurile de prezentare sunt net inferioare inchirierii unui spatiu fizic si este usor accesibil publicului interesat.
Orice vizitator al site-ului poate deveni interesat de un anumit artist avand la dispozitie numeroase categorii.
Faciliteaza vânzarea si aprecierea lucrarilor pe plan national si international.
Posibilitatea de a primi comenzi noi fata de lucrarile deja existente pe site.
Un site ofera portabilitate putand fi vizualizat inclusiv pe telefonul mobil, tableta, laptop, de oriunde si oricand.
Se poate renunta in orice moment fara sanctiuni si cu pierderi minime, cele ale investitiilor initiale.
Se evita actiuni anevoioase precum transportarea si aranjarea lucrarilor, daunele din timpul manipularii, deteriorari accidentale, furturi, etc. si costurile aferente lor.
Pastrarea unei mai bune evidente a creatiilor artistului de catre acesta precum si a clientilor sai in format electronic.

2. Cine poate publica lucrari pe acest site ?
Orice artist roman cu domiciliul stabil in Romania poate publica lucrari pe acest site daca acestea indeplinesc urmatoarele conditii:
– lucrarile reprezinta creatii proprii (nu neaparat si tema)
– starea lucrarilor este finala si acestea nu pot suferi modificari majore (culori modificate vizibil, adaugare sau eliminare a obiectelor din compozitie, mutare semnatura, insertii de materiale, modificari de volum, etc.) odata fotografiate pentru postare pentru a evita inducerea în eroare a clientului
– lucrarile artistului trebuie semnate de catre acesta inaintea fotografierii

Astfel, se contacteaza administratorul site-ului impreuna cu care se va stabili o sedinta foto pentru selectarea lucrarilor impreuna cu artistul; exceptie in cazul fotografilor care vor putea trimite imaginile in format .jpg (2MP 100 DPI minimum si watermark obligatoriu) administratorului.