Cum cumpar

Selectarea lucrarilor si Cum cumpar:
Site-ul permite filtrarea dupa numeroase criterii cum ar fi filtrele speciale (nume artist, nume categorie arta, pret, dimensiuni) precum si cautarea diferitelor cuvine-cheie (ex. portret, alb-negru, flori, dimensiuni (60×80, …), etc.). Marimile regasite in filtre sunt aproximative, valorile reale se afla in descrierea fiecarui produs.

Odata selectate lucrarile din stoc trebuie completat formularul de comanda; daca doriti mai multe detalii inainte de realizarea achizitiei va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email (vezi CONTACT) furnizand codurile produselor dorite.
Lucrarile sunt vandute ca unicat sau nu in functie de solicitarea clientului sau artistului (acest aspect este specificat in fereastra fiecarei lucrari); administratia site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru orice decizie luata de artist dupa vanzarea lucrarii ( ex. reproducerea unei lucrari deja vandute ca unicat).

Cum cumpar:

  1. Se adauga produsele in cos.
  2. Se completeaza datele de contact ale clientului si adresa de livrare.
  3. Se lanseaza comanda si se asteapta confirmarea acesteia telefonic si prin email in maximum 24 ore. Inainte de confirmare cumparatorul va fi instiintat in legatura cu toate taxele care trebuie platite cum ar fi cele de transport.
  4. Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat sau prin POSTA ROMANA in functie de adresa livrarii; durata acesteia este deasemenea variabila.
  5. Clientul are dreptul de a verifica produsul livrat inainte de achitarea acestuia; acest lucru este recomandat mai ales daca pachetul prezinta urme de lovire, intepaturi, zone umede, etc. Orice returnare ulterioara a produsului nu este permisa*.

*Vezi Suport Clienti “Politica de returnare”.

Cum platiti:

In sistem ramburs – la primirea coletului cand se va putea verifica si conformitatea acestuia cu specificatiile descrise pe site.

*Culoarea produselor fizice poate fi usor diferita de cea din site intrucat este direct dependenta de suportul de vizualizare (ecran telefon, laptop, monitor PC dedicat/standard, tableta, etc.).

Tarife transport:

Variaza in functie de dimensiunea coletului, greutatea acestuia, distanta pana la client, contravaloarea lucrarilor, firma de curierat, etc. Astfel, tariful va fi comunicat  prin email odata ce comanda a fost  plasata pe site.

*Plasarea unei comenzi pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea administratiei site-ului nationart.ro.